Ugerejse pris fra dkk. 6.125,- pr. person og indeholder:

  • Fly, inkl. Golfbag
  • Billeje – økonomiklasse til 2 personer (eller transfer fra Lufthavn til Hotel / Retur)
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • 5 x golf på Bandama Golf
  • Også mulighed for Halvpension /semi all inclusive

Bandama er beliggende i den nordøstlige del af Gran Canaria i kommunen Santa Brígida, kun 20 minutter fra Gran Canaria lufthavn (LPA) og 15 minutter fra hovedstaden og dens vidunderlige Las Canteras-strand.

Med kun 33 værelser er Hotel Bandama Golf et hyggeligt Boutique-hotel fuld af historie og tradition. Dette hotel ligger i en beskyttet reserve og er omgivet af forbløffende naturlandskaber lige som ved kanten af ​​vulkankrateret Bandama og kun 12 meter fra den første tee af Real Club de Golf de Las Palmas, den ældste golfklub i Spanien, 1891.

Der er også mange muligheder for at slappe af. Hotellet har en sauna og et fitnesscenter, hvor du kan holde din træningsrutine eller slappe af og tage en svømmetur i den udendørs pool og sole dig på sommerterrassen med kold øl i hånden. Ligeledes tilbyder vi afslappende massage efter forudgående anmodning uden at skulle forlade virksomheden. Vi vil have dig til at undgå den rutinemæssige stress og afslutte dit ophold med genopladede batterier

Gå en tur gennem den smukke have, der omgiver hotellet, og hvor du vil finde en masse indfødt og endemisk vegetation. Du kan også udforske forskellige vandrestier i det vulkanske krater, hvor du kan værdsætte den fantastiske udsigt over havet og bjergene og besøge nogle huler.

I klubhuset, ca. 50 meter fra hotellet, er der en bar og terrasse med udsigt over golfbanen. Inde er en hyggelig restaurant, hvor der serveres morgenbuffet, frokost og middag. Dresskoden er formel, da den er placeret i en privat golfklub.