Ugerejse pris fra dkk. 7.995,- pr. person og indeholder:

  • Fly, inkl. Golfbag
  • Billeje – økonomiklasse til 2 personer (eller transfer fra Lufthavn til Hotel / Retur)
  • 7 nætter i lejlighed til 4 personer m/ 2 soveværelser og 2 badeværelse med morgenmad
  • ubegrænset golf på Boavista golf


Bela Colina Village er en 5-stjernet turistlandsby ved Boavista Golf & Spa, som byder på meget mere end en enestående 18-hullers golfbane.

Beliggende i Lagos, hvor du vil finde vidunderlige strande i gåafstand, har landsbyen 2 udendørs pools, helseklub med indendørs pool, SPA, restauranter og meget mere.

Boavista-banen er designet af Howard Swan. Med to karakteristiske sektioner byder banen på en række forskellige huller, de første ni klatrer til det højeste punkt på resortet, før de støt falder til vandområder, vandløb og søer, der slutter ved klubhuset.

Essential Spa på klubhuset tilbyder et fuldt udstyret fitnessrum, stor indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad.

Besøg vores restauranter og prøv vores gastronomiske specialiteter. Vi har ofte særlige arrangementer.

Bela Colina Village er kendt som en af ​​de mest prestigefyldte feriedestinationer i den vestlige Algarve. Beliggende i udviklingen af ​​Boavista Golf & Spa, ligger den historiske by Lagos med sin travle marina mod øst. Mod vest ligger det populære feriested Praia da Luz, som engang var en traditionel fiskerlandsby, i lænet af en bakke.

Lokalområdet er defineret af en spektakulær kystlinje med azurblå hav og sandstrande indrammet af naturligt skulpturerede kalkstensklipper, som har dannet storslåede grotter og grotter. Uanset om man leder efter en aktiv ferie, en base hvorfra man kan udforske området eller blot slappe af, vil Bela Colina Village overgå alle forventninger.

Bela Colina Villages luksusindkvartering giver en storslået udsigt over enten Atlanterhavets uberørte vand eller de bølgende Monchique-bjerge.

Hvert rækkehus er indrettet til høj standard og har 2 soveværelser med dobbeltsenge og opholdsområder, der imødekommer alle behov. Gæsterne har direkte adgang til de opvarmede pools og fritidsområder, som ligger i private anlagte haver blandt palme-, oliven- og mandeltræer.

s internetadgang,  Swimmingpool, Spa, Parkering