Ugerejse pris fra dkk. 7.500,- pr. person og indeholder:

  • Fly, inkl. Golfbag
  • Billeje – økonomiklasse til 2 personer (eller transfer fra Lufthavn til Hotel / Retur)
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med Halvpension, og tilkøb af billig all-inclusive
  • 5 x golf på Los Moriscos golf

Mellem bjergene og vandet

Playa Granada Club Resort og hotellets lokalitet tilbyder et bredt udvalg af oplevelser, i omgivelser der har det hele omgivet af en skøn natur i det varme Andalusien, nær stranden og Sierra Nevada med muligheder for at dyrke forskellige sportsgrene og opdage Granada og La Alpujarra.

Golfbanen Los Moriscos er nabo til hotellet, og er en dejlig flad golfbane, som du uden problemer kan gå med trolley. Golfbanen er en spændende golfbane, som kan spilles på mange måder, både forsigtigt, men også med gode ”Risk and Reward” muligheder, afhængig af dit golf-temperament.

Hotellet har mange fantastiske muligheder

Hotellet har 329 værelser, en international buffet, en a la carte restaurant, 3 barer inkl. en strandbar (i sæsonen), så du kan helt sikkert finde noget til dine smagsløg, buffeter, a la carte restaurant, mad ved poolen – vær parat til at nyde dine favoriter.

Derudover har hotellet natklub og teater (sæsonafhængig), 6 tennis baner, 2 volley baner, bueskydning, en five-a-side længde fodboldbane, 2 udendørs pools og en for børn, spa, værelser til enhver lejlighed og en have på mere end 12 acres der er klar til at kunne være baggrunden for bryllupper, Banquetter og galla’er.

Hvis du gerne vil køle af efter at have slikket sol, anbefaler vi at du nyder en forfriskende svømmetur i vores ferskvands bassin, de der elsker at svømme kan bruge vores 25 meter svømme bassin.  Derudover har vi vores Wellness & spa med indendørs bassin med vandstråler og solarium, samt massage, kredsløb, fi (– check priser og tilbud under Spa & wellness -og skal typisk bookes på forhånd

Andre faciliteter

Haver, reception, pool bar, Børnepasning, parkering ved klubben 15 euro om dagen, vi taler spansk og tysk samt engelsk, tøjvask, pengeskab, leje af sportsbaner, spil rum og strand bar.

Link til Playa Granada Club Resort:  https://www.playagranadaclubresort.com/en/

Ugerejse pris fra dkk. 7.500,- pr. person og indeholder:

  • Fly, inkl. Golfbag
  • Billeje – økonomiklasse til 2 personer (eller transfer fra Lufthavn til Hotel / Retur)
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med all-inclusive
  • 5 x golf på Los Moriscos golf