Solkysten

Du finder en lang række golfbaner og golfresorts i dette område, som derfor også er et meget besøgt område af golf entusiaster.

Costa del Sol er en region som udgør kystbyer og småsamfund i den sydlige del af Málaga-provinsen i det sydlige Spanien, i den autonome region Andalusien. Du kan flyve direkte til Malaga fra flere steder i Danmark, og f.eks. fra Hamborg

Añoreta Golf Resort er en en spændende nyhed, som ligger tæt ved Middelhavet, og hvor du enten kan bo på selve golfresortet eller på hotel lige ud til middelhavet i byen Rincon som ligger 3 km. fra golfresortet.

Anoreta ligger kun ca. 10 km fra Malaga by, så du kan både spille golf og samtidig opleve Malagas spændende byliv med lækre tapas restauranter mv.

Læs mere her om Anoreta , ugepriser fra dkk. 7.495


Playa Granada og Los Moriscos golf udgør et virkeligt godt all-inclusive tilbud, i smukke omgivelser direkte til Middelhavet og kort til bjergene.

Læs mere om Playa Granada her, ugepriser fra dkk. 7.500


Manilva Sun og Dona Julia golf er et fantastisk tilbud til jer, der gerne vil klare jer selv under golfferien. Området byder på endeløse strande, hvide landsbyer, naturlige miljøer, hvor du kan smage det lokale køkken, og da området ligger på golfkysten, har området et bredt udvalg af baner, hvor du kan dyrke denne sport.

Læs mere om Manilva Sun og Dona Julia golf her, ugepriser fra dkk. 6.395


Vista Real lejligheder og Alcadeisa Golf ligger tæt på Gibraltar og Middelhavet. Igen mulighed for en attraktiv golfuge til yderst favorabel pris.

Vista Real Apartments / Alcadeisa golf


Lejlighederne på Ona Valle Romano Golf Resort ved Estepona udgør et attraktivt resort med egen golfbane. Læs mere om Valle Romano her, og ugepriser fra DKK. 7.500,- pr. person


Sol Princip – et godt Halvpensions hotel i Torremolinos er et godt sted for en god ferie med Golf / afslapning.

Læs mere om Sol Principe og golf her og ugepris m/halvpens. fra DKK. 7.495,- pr. person