Ugerejse pris fra dkk. 7.395,- pr. person og indeholder:

  • Fly, inkl. Golfbag
  • Billeje – økonomiklasse til 2 personer (eller transfer fra Lufthavn til Hotel / Retur)
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • 4 x golf på de 5 tilknyttede baner Gramacho, Vale da Pinta, Alto Golf og Silves Golf.

Pestana Viking er et godt og billigt 4-stjernet og ligger på klipperne i Porches-Armação de Pêra i Algarve og der er 2 minutter til fods fra Senhora da Rocha-stranden. Det er et af de mest efterspurgte områder i Algarve, og det lokale liv er livligt året rundt.

Golfrunderne spilles på de tilknyttede baner Gramacho, Vale da Pinta, Alto Golf og Silves Golf.

Pestana Viking har to restauranter og en bar. Værelserne har udsigt over havet eller de vidunderlige haver, og hver er udstyret med Wi-Fi og en privat balkon.

Værelserne på Pestana Viking har lys og frisk indretning og har kabel-tv, Wi-Fi, hårtørrer og tekøkken udstyret med et lille køleskab og mikroovn samt en privat balkon med udsigt over haven eller havet.

Der er to restauranter, Valhalla (buffet) og Pool Bistro, som kun er åbne i sommermånederne og serverer lettere måltider.

Den udendørs swimmingpool med saltvand er omgivet af eksotiske haver, der hjælper med at gøre din ferie uforglemmelig. Hotellet tilbyder også et wellnessområde med en opvarmet indendørs swimmingpool, jacuzzi, tyrkisk bad og fitnesscenter, hvor du kan slappe af og planlægge din Magic Spa-behandling.

PLACERING OG DESTINATION

Dette hotel ligger i Porches, Armação de Pêra, og har en førsteklasses beliggenhed med en ekstraordinær udsigt over klipper og strande. Det ligger 55 km fra Faro lufthavn og kun 200 meter fra stranden.

Hotellet tilbyder alle sine gæster en busstransport, der fører dig til centrum af Armação de Pêra.  Pestana Viking er et Beach & Golf Resort og har 182 værelser.

Faciliteter

Gratis trådløs internetadgang,  Swimmingpool, Spa, Træningscenter