Se her for at finde de bedste tilbud på vores Longstay ophold. Disse er primært i Spanien og Portugal. Især Solkysten i Spanien er populært i alle vintermåneder på grund af det milde klima der. Men også Alicante, og Algarve området i Portugal og Huelva og Costa del Luz er blevet populære.


Terrazzas lejligheder og 1 måned golf på Duquesa golf – fra kr. 10.295

Terrazzas lejligheder og Duquesa golf er et af de billigste og giver en stor “value-for-money” longstay golfferie. Der er gode lejligheder med eftermiddagssol og udsigt ud over middelhavet og den skønne natur. Og med mange andre gode golfbaner i området

Læs mere om Terrazzs og Duquesa golf Longstay 28 nætter og ubegrænset golf på Duquesa golf fra dkk. 10.295


Manilva Sun – Duquesa Golf fra kr. 10.995 – tillæg for dona julia golf eller andre baner

Manilva Sun og Duquesa golf er et fantastisk tilbud til jer, der gerne vil klare jer selv under golfferien. Området byder på endeløse strande, hvide landsbyer, naturlige miljøer, hvor du kan smage det lokale køkken, og da området ligger på golfkysten, har området et bredt udvalg af baner, hvor du kan dyrke denne sport.

Læs mere om Manilva Sun og Dona Julia golf her, Longstay 28 nætter og 15xgolf fra dkk. 11.495


Exclusive lejligheder / Playa Granada apartments og golf fra kr. 12.995

De nye exclusive lejligheder på Homity Exclusive Playa Granada Beach & Golf – Aguacate Beach ligger i Motril, 1,3 km fra Playa Motril og 1,5 km fra Playa de Poniente og er meget tæt på Los Moriscos golf. Der tilbydes indkvartering med gratis wi-fi, aircondition, have / terrasse. Ferieboligen har alt det en exclusiv lejlighed skal have.


Alcadeisas lejligheder Vista Real og spil på Alcadeisas baner er også et rigtigt godt bud på et dejligt Longstay ophold til god priser læs mere her om Alcadeisa / Vista Real – Longstay pris fra 12.995,- pr. personOna Valle Romano ligger få km. fra Estepona og har egen golfbane. Vi kan også tilbyde at bo på Valle Romane og spille golf på Dona Julia eller de andre gode golfbaener i området. Her får du også et longstay ophold til god pris. Læs mere her – pris fra dkk. 13.995,- Person ved golf på Dona Julia


MacDonald Villacana er et godt udgangspunkt for en et dejligt Longstay ophold i dejlig lejlighed -tæt ved middelhavet, og gode golfbaner, f.eks. Dona Julia, Estepona Golf eller Atalayas baner.

Læs mere her – Pris fra 13.995 pr. personIslantilla Apartments er et rigtigt godt sted for jeres Longstay ophold. Beliggende ved Huelva i store dejlige lejligeder og med golfbanen med 27 huller lige ved resortet.

Læs mere her om Islantilla – Pris person fra dkk. 15.375 i delt lejlighed med 18 x golf


Fuerte Olee Nerja apartmens ligger øst for Malaga med flot udsigt og er et godt udgangspunkt for en afslappende golfferie, og med god afstand til flere golfbaner.

Læs mere om Nerja apartments / Golf, hvor vi kan lave attraktive priser på både short- og Longstay golf . Longstay pris fra kr. 12.995,- pr. person


Mimosa Apartments ved Port Banus er nogle rigtig lækre lejligheder for jer, der gerne vil forkæle jeg selv under opholdet. Der er jo mange golfbaner i området også til forskellige priser.

Priser for 28 nætter på Mimosa apartments og ubegrænset golf på Atalaya New Course fra kr. 17.295,- pr. person


Mar de Pulpi er et fantastisk feriested på stranden med 2- og 3-værelses lejligheder, specielt til MID- og LONG STAY-kunder, med supermarked i komplekset, 5 restauranter åbne hele året. sportsfaciliteter, udendørs opvarmede pools med jacuzzi, og golfbaner i området Mundo Aguilon,Lorca Golf,Desert Springs. Læs mere om Mar de pulpi her, og longstay med 28 nætter og 16 x golf fra dkk. 14.585