Se her for at finde de bedste tilbud på vores Longstay ophold. Disse er primært i Spanien og Portugal. Især Solkysten i Spanien er populært i alle vintermåneder på grund af det milde klima der. Men også Alicante, og Algarve området i Portugal og Huelva og Costa del Luz er blevet populære.


Manilva Sun og Dona Julia golf er et fantastisk tilbud til jer, der gerne vil klare jer selv under golfferien. Området byder på endeløse strande, hvide landsbyer, naturlige miljøer, hvor du kan smage det lokale køkken, og da området ligger på golfkysten, har området et bredt udvalg af baner, hvor du kan dyrke denne sport.

Læs mere om Manilva Sun og Dona Julia golf her, Longstay 28 nætter og 15xgolf fra dkk. 11.495


Alcadeisas lejligheder Vista Real og spil på Alcadeisas baner er også et rigtigt godt bud på et dejligt Longstay ophold til god priser læs mere her om Alcadeisa / Vista Real – Longstay pris fra 11.995,- pr. person

Ona Valle Romano ligger få km. fra Estepona og har egen golfbane. Vi kan også tilbyde at bo på Valle Romane og spille golf på Dona Julia eller de andre gode golfbaener i området. Her får du også et longstay ophold til god pris. Læs mere her – pris fra dkk. 11.300,- Person ved golf på Dona Julia

MacDonald Villacana er et godt udgangspunkt for en et dejligt Longstay ophold i dejlig lejlighed -tæt ved middelhavet, og gode golfbaner, f.eks. Dona Julia, Estepona Golf eller Atalayas baner.

Læs mere her – Pris fra 12.995 pr. person

Mar de Pulpi er et fantastisk feriested på stranden med 2- og 3-værelses lejligheder, specielt til MID- og LONG STAY-kunder, med supermarked i komplekset, 5 restauranter inklusive en chiringuito og alle åbne hele året.De har også sportsfaciliteter, fitnesscenter, udendørs opvarmede pools med jacuzzi, cykelvenligt område, aerobic, yoga, special fitness til golf, og golfbaner i området Mundo Aguilon,Lorca Golf.
Desert Springs

Læs mere om Mar de pulpi her, og longstay med 28 nætter og 18 x golf fra dkk. 12.495