Her finder du lidt information om os, samt de generelle betingelser for vores rejser

Hvem er vi

Michael Lyng Grupper og Firmature – Turleder

Michael står for salget af grupperejser, samt Firmature, og derudover fungerer Michael også som Turleder på flere af Sport2Events ture

Michael har en fortid som fodboldspiller, hvor han bl.a. vandt Danmarksmesterskabet og DBUS pokalturnering 2 gange med Lyngby Boldklub.

Harry Thomson – Salg – Turleder og Golftræner

Harry fungerer som tur- og matchleder på de fleste af de gruppeture, som Sport2event selv arrangerer, og her viser Harry også sine hyggelige sider, og sikrer en god stemning i gruppen.

Harry er i dag PGA pro i Marielyst golfklub, hvor Harry har været de sidste 10 år.

Han startede som assisterende Pro på det velkendte hjemsted for British Open Championship, Royal Troon Golf Club i Skotland.
I løbet af sin karriere har han været så heldig at have haft lejlighed til at arbejde på nogle velkendte og respekterede golfklubber i 8 forskellige lande og har arbejdet sammen med to tidligere EuropaTour spillere, hvoraf en var Ryder Cup spiller.
Harry er fantastisk dygtig til at kigge på den enkelte golfspiller, og derefter optimere den enkelte golfer med så få ændringer som mulig. Harry har også den opfattelse, at golf skal spilles på banen, og underviser derfor også i course management på banen.

Nicole Lyng – Salg individuelle rejser

Det vil tit være Nicole du får i telefonen, når du kontakter Sport2event. Nicole vil sørge for, at vi får lavet den rigtige golftur til jer på baggrund af jeres ønsker.